Hoppa till innehåll

YouTube

YouTube

Vi skapar en YouTube-kanal som får ditt företag att synas

Säljer ditt företag en vara eller en tjänst? Då har ni säkert också en YouTube-kanal där ni lägger upp instruktionsfilmer för produkten eller förklarar hur en tjänst fungerar. Men ni kanske inte har fullt så många YouTube följare som ni hade önskat.

På vår mediebyrå arbetar ett team som är specialiserade på marknadsföring på sociala medier och hur företag kan använda dessa för att nå ut till en större kundkrets.

Vi har utvecklat en unik arbetsmetod som gör att vi kan hjälpa dig med alla delar av projektet.

Behöver du och ditt företag hjälp med YouTube kan våra seniora social media managers gå igenom din kanal och komma med förslag på hur du kan utöka den och skapa rätt typ av innehåll.

Social media byrå

Kontakta oss för ett kostnadsfritt konsultationsmöte online

Låt oss skapa innehållet till företagets YouTube

Tveka inte att kontakta oss om ditt företag är i behov av experter på YouTube delningar eller behöver hjälp med att starta upp en kanal och fylla den med rätt innehåll. Vi har utformat en rad riktigt prisvärda paketlösningar som kan anpassas efter varje kunds unika behov. En lösning som är mycket uppskattad bland våra befintliga kunder. Vi visar gärna upp tidigare case för att ge dig mer kött på benen.

Det kan vara svårt att skapa en bild av något som man inte känner till sedan tidigare. För att ge dig en bra inblick i hur tjänsten fungerar och vad som ingår i de olika lösningarna bokar vi gärna in en kostnadsfri demo med dig och en av våra projektledare.

YouTube-specialister av högsta klass

Vi har knutit till oss ett antal social media managers som alla har en lång och gedigen erfarenhet av att producera och arbeta med sociala medier.

De som ingår i vårt team är alla professionella marknadsförare och specialister på sociala medier och dess funktioner.

När vi åtar oss dig som kund börjar vi alltid med att göra en behovs- och konkurrentanalys. Utifrån dessa lägger vi sedan upp en plan och strategi för hur vi ska arbeta vidare med det innehåll som finns i dagsläget och vad som behöver produceras.

Vi ser till att du får en YouTube-kanal med ett innehåll som är optimerat för din verksamhet.

Så här tycker våra kunder

Omdömen gällande fler YouTube likes

Jag har drivit företag i några år men behövde utöka min verksamhet. Med en YouTube-kanal och ett målgruppsanpassat innehåll når jag ut till fler potentiella kunder och min försäljning har ökat. Jag hade inte kunnat vara nöjdare, tack!
Lena B. entreprenör
Strategi för YouTube
Vi saknade det där lilla extra i vår digitala marknadsföring och saknade en kanal för att visa upp våra produkter. Resultaten lät inte vänta på sig när YouTube-kanalen var uppe. Tack alla inblandade!
Anders B. projektledare
Digital marknadsföring
Jag har nyligen startat ett företag och behövde hjälp med att profilera och marknadsföra mitt företag på nätet. Även med min begränsade budget gick det att få fram en bra och mycket prisvärd lösning. Jag är supernöjd!
Polina D. CEO
Marknadsföringsstrategi sociala medier

YouTube-specialister av högsta klass

Prova tjänsten gratis i 14 dagar

Vårt team på social media byrå har den utbildning och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv och professionell tjänst.

Såväl våra fasta medarbetare som konsulter får löpande fortbildning inom området, antingen genom självstudier eller arrangerade diplomutbildningar. Vi lämnar inte något åt slumpen.

När det gäller Facebook är det inte kvantitet som räknas utan kvalitet. En sida kan ha många följare men det betyder inte att den når ut till fler kunder för det. En sociala medier-kanal kan ha många följare men få aktiva följare. Därför ser vi alltid till att ha fokus på kvalitet.

Webbplatsen använder kakor för en bättre användarupplevelse