Hoppa till innehåll

OM OSS

Social media byrå

En digital mediebyrå för små och stora företag

Vi som arbetar på Digital mediebyrå Stockholm kan allt som har media att göra, något som vi är stolta över. Vi är av den fasta övertygelsen att oavsett vilken inriktning ett företag har, är det nödvändigt att kunna kommunicera via olika medier.

Sociala medier är den marknadsföringskanal som växer allra mest och finns ni inte med här, ja då är risken stor att ni inte syns och tappar potentiella kunder. Vi är en social media byrå som kan bistå med marknadsföringshjälp och medieproduktion oberoende av inom vilken bransch ditt företag är verksamt. Vi har idéerna och kunskapen för att skapa en effektiv och professionellt utförd marknadsföring.

Vill du ha hjälp med hela eller delar av marknadsföringen? Boka en demo idag!

Vår unika företagsmodell bygger på att vi har byggt upp ett nätverk av de bästa reklam- och mediemakarna som finns att tillgå. Under ledning av våra projektledare tar de fram precis det marknadsföringsmaterial som du och ditt företag behöver.

Smidig marknadsföring med sociala medier

Vårt mål är att vara den bästa digitala mediebyrån som går att anlita. För att få hjälp med sociala medier och marknadsföring via de olika kanalerna börjar du med att kontakta oss och boka ett möte.

Under det mötet går en av våra projektledare igenom projektet tillsammans med dig och kartlägger vad det är du vill ha hjälp med. Därefter kopplar projektledaren in de konsulter som är experter på de aktuella områdena. Du får därefter ett förslag som justeras till du är 100 procent nöjd.

Facebook

Nyskapande digital mediebyrå

Marknadsföring av högsta kvalitet

Webbplatsen använder kakor för en bättre användarupplevelse