Hoppa till innehåll

Facebook

Facebook likes

Vi hjälper dig att få likes på Facebook för ökad synlighet

Har ditt företag en facebook-sida men som sjunker i flödet på grund av låg aktivitet? Vi kan hjälpa dig att få fler följare Facebook och få upp aktiviteten på sidan och öka synligheten för befintliga och potentiella kunder.

Funderar du på att köpa likes på Facebook? Det är en dålig idé av flera anledningar. Låt våra experter på sociala medier ta fram en effektiv och hållbar strategi för ditt företag.

Vi utgår från de behov, förutsättningar och önskemål som du och ditt företag har.

Självklart kan du även få hjälp med Facebook på andra plan, till exempel hur du kan använda det sociala mediet i din marknadsföring.

Facebook

Kontakta oss för en förbehållslös demo

Låt våra webbdesigners blåsa nytt liv i ditt företags Facebook

Tveka inte att kontakta oss om när du märker att antalet Facebook följare dalar eller inte är så många som du hade önskat. Vi har tagit fram olika paketlösningar som är mycket uppskattade av våra kunder. Genom att låta oss ta hand om innehållet på ditt företags facebook-sida sparar du både tid och pengar. Kontakta oss för att få mer information om hur vi går tillväga!se och för att få mer info!

För att du ska få en inblick i och en klar bild över hur våra tjänster fungerar och hur vi arbetar med olika kunder, bokar vi gärna in ett kostnadsfritt möte. Mötet sker online och är helt förbehållslöst från din sida och du förbinder dig inte till några vidare åtaganden.

Sociala medier marknadsförare av världsklass

De sociala media experter som arbetar för oss har samtliga en gedigen erfarenhet av att marknadsföra företag på sociala medier. Och de överträffar ofta kundernas förväntningar. Vårt team har erfarenhet av såväl att skapa en marknadsföringsstrategi från grunden som att hitta nya infallsvinklar på en befintligt strategi som inte fungerar tillfredställande.

Vi börjar alltid med att göra en behovs- och konkurrentanalys för att kartlägga eventuella svagheter eller det som fungerar hyfsat men som går att förbättra. När du anlitar oss ska du känna dig helt trygg med att du får en välfungerande lösning gällande sociala medier. Vårt team hjälper dig att få ut mesta möjliga och få fler följare och positiv uppmärksamhet, utan att ta till metoder som att köpa likes på Facebook. Du kommer snabbt att se resultat!

Så här tycker våra kunder

Omdömen om våra socialamediekonsulters arbete

Jag hade en Facebook-sida till min blomsterbutik men det var ingen vidare fart på den. Social media byrå hjälpte mig att göra om sidan så den belv attraktiv. De utformade även annonserna på ett sätt som jag aldrig klarat själv.
Anna S., CEO
Ny Facebooksida
Mitt nystartade företag behövde en Facebooksida och jag tog hjälp med designmallar. Mallarna är lättillgängliga så jag kan återanvända den. Det här är en smart och smidig lösning som jag verkligen rekommenderar.
Ruckard M., Projektledare
Facebook mall
Vårt Facebookkonto reflekterade inte alls det vårt företag står för. Den projektledare vi tilldelades hjälpte oss med design av sidan och annonser. Vi fick det första utkastet redan nästa arbetsdag.
Lars K., Säljare
Facebook likes

Kvalitet före kvantitet

Prova tjänsten gratis i 14 dagar

Vårt team på social media byrå har den utbildning och erfarenhet som krävs för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv och professionell tjänst.

Såväl våra fasta medarbetare som konsulter får löpande fortbildning inom området, antingen genom självstudier eller arrangerade diplomutbildningar. Vi lämnar inte något åt slumpen.

När det gäller Facebook är det inte kvantitet som räknas utan kvalitet. En sida kan ha många följare men det betyder inte att den når ut till fler kunder för det. En sociala medier-kanal kan ha många följare men få aktiva följare. Därför ser vi alltid till att ha fokus på kvalitet.

Webbplatsen använder kakor för en bättre användarupplevelse