Hoppa till innehåll

Marknadsföring sociala medier kostnad?

Obegränsad marknadsföring till ett fast pris

Boka ett möte och prova gratis

Vi tycker att det är viktigt att alla företag kan få hjälp med sociala medier kostnad och upptäcka att effektiv marknadsföring inte behöver kosta multum.

Som en modern social media byrå kan vi hjälpa företag med en marknadsföring som ligger i tiden. Vi erbjuder bland annat:

Boka ett möte och prova gratis​!
likes
Social media byrå

Information om kostnaden för digita lmarknadsföring

Som kund hos oss behöver du aldrig vara orolig för att priserna ska skena iväg, oavsett om det handlar om att skapa en Facebook företagssida eller få fler likes. Tillsammans går vi igenom era behov och önskemål. Därefter lägger tar vi fram några olika förslag på lösningar. Vi specificerar vad som ingår i respektive lösning och kostnaden framgår tydligt.

Vill du ha tillgång till obegränsat med marknadsföring till en fast månadskostnad löser våra abonnemang den biten. Med en abonnemangslösning kan du lätt skala upp vid behov och behöver aldrig oroa dig för att kostnaderna skenar iväg. Våra abonnemang passar både dig som vill utveckla den befintliga marknadsföringen eller börja från grunden.

Så här tycker våra kunder

Vi hade kört fast lite i marknadsföringen och behövde någon som kunde se på våra strategier med nya ögon. Nu arbetar vi på ett helt annat sätt än tidigare och försäljningen har ökat markant.
Anders S. Projektledare
Digital marknadsföring
Vi hade inte längre tid att fixa innehåll till facebooksidan och tappade likes. Sociala medier byrån satte ihop en abonnemangslösning som täcker våra behov och vi är helnöjda med deras arbete.
Mårten A. VD
Facebook likes
Vårt företag sökte en kostnadseffektiv lösning för marknadsföring på sociala medier. Vi är mycket nöjda med den lösning som skräddarsyddes efter vår kravspecifikation.
Anna C. COO
Sociala medier

Vill du veta mer om vad det kan kosta att marknadsföra ett företag med hjälp av sociala medier?

Just nu kan du prova gratis

Det kan vara svårt att lägga upp en effektiv och långsiktig struktur för digital marknadsföring. Vi insåg tidigt att det fanns ett stort behov av paketlösningar med ett tydligt innehåll och pris. Vår målsättning är att vi ska vara bättre än våra konkurrenter på att erbjuda en användarvänlig och kostnadseffektiv sociala medier strategi. Boka in en demo så berättar vi mer om våra lösningar och hur vi kan skräddarsy dem.

Webbplatsen använder kakor för en bättre användarupplevelse